Kedves Látogató!



Nem messze Budapesttől, Biatorbágyon élek családommal, ahol egy kézműves manufaktúrában csokoládét készítek.

Maga a csokoládé alapanyag Franciaországban készül. A tejszín, a vaj, a méz, levendula magyar termék. A fűszereket őstermelőktől vásárolom. Nem használok mesterséges színezéket, adalékanyagot, tartósítószert és a bonbonok nem tartalmaznak hozzáadott cukrot.

Megkóstolva a termékeket megfigyelhető az egyes összetevők egyéni ízvilága és az ízek finom egymásra hatása, szemben a gyakran tapasztalt, minden mást elnyomó édességgel. Dominál az eredeti kakaó íz, a valódi csokoládéélmény.

Üdvözlettel:
Kacsó Teréz


Örömmel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken:

     Theobroma Csokoládé Kft.
     2051 Biatorbágy, Ország u. 11.
     e-mail: theobroma@theobroma.hu
     telefon: 30/575-9997